08/04/2015

BioMechanical Spine










Sveiki, 

kurį laiką buvau apleidęs savo blog'ą. Tikiuosi rasti daugiau laiko ir pildyti dažniau. O šį kartą grįžtu su nauju rūbų deriniu, kuriuo noruu pasidalinti su savo skaitytojais. Tad pirmiausiai šį kartą noriu akcentuoti į du dalykus. 


Pirma malonu pristatyti 2RU2RA  lietuvių prekinį ženklą. Kaip ir matote dėviu jų bliuzoną. 2RU2RA išsiskiria ne tik savo nuostabiais piešiniais ant medžiagos, bet ir pačiu rūbų stilistika kas mane labai žavi. Taip pat rūbai idealiai atitinka savo išmatavimus tad galiu dėti jiems dar vieną pliusą! 


Antra tai odinės riešinės. Netrukus bus pasikeiami vienetiniai 'COAL' gaminiai. Tai visiškai šviežias lietuviškas prekinis ženklas. Man pirmam teko malonė išbandyti ir pristatyti. Gaminiai yra išskirtinio koncepto, bet apie tai kiek vėliau. (sekite naujienas!) 

Taip pat tikiuosi šis derinys jums patiko kaip ir man! Iki greito!

//

Hello,

recently I have abandonded my blog, but I hope that I am going to make lookbook feed more often. So this time I want to point out two things.

First, It is a pleasure to represent lithuanian 2RU2RA brand. As you you can see I am wearing their tailcaot-shirt. 2RU2RA makes difference not only with their unique prints, but also stylish tailoring which I really adore. And also clothes perfectly matches their sizes so I can put another plus on this brand.

Second, it is a 'COAL' leather wrists. Soon their products will be seen worldwide on the internet. The 'COAL' brand items will be extremely unique with an amazing concept. You would buy only one and only! I am really happy to have a chance to be the first one to try and represent. I will keep updates to this brand so stay tuned!

Hope so you also enjoy this set as I did and see you soon!

//

photo by Augustė Glisnkytė

my facebook page OvidijusMaslovas






No comments:

Post a Comment