06/01/2015

immunity to colors









 








Sveiki skaitytojai,

Ko ne įžengus į bet kurią rūbų parduotuvę Lietuvoje išvysisme dominuojančią juodą bei baltą spalvas. Kabyklos pripildytos klasikiniais paltais,megztiniais, džinsais, bei pašiltintais batais - nieko per daug neišsiskiriančio, bet kaip pridera esame pasiruošę žiemos sezonui.

Šį kartą pristatau derinį labiau skirtą žiemos sezonui anot užsienio publikos tad ir apranga nėra klasikinė mūsų žiemai. Mano stiliuje labiausiai dominuoja juoda spalva tad ir šiuo atveju lieku ištikimas savo stiliui su naujais priedais, ko gero šį kartą norėčiau akcentuoti bliuzoną. Ypatingas tuo, jog pagamintas iš neopreno. Jo savybės – nedegus, stipresnis už natūralų kaučiuką ir atsparesnis aliejams bei tirpikliams. Pastaruoju metu iš šio audinio yra kuriamos naujos rūbų kolekcijos vis labiau ir labiau tampa populiaresnis, bet ko gero Lietuvoje taip ir neprigis. Nors ką gali žinoti? Šį rūbą įsigijau iš internetinės svetainės. Lietuvoje buvo galima paliesti praėjusį mėnesį Vilniaus H&M Gedimino 9 per Alexander Wang’o naujos kolekcijos pristatymą. Grįžtant prie savo derinio dėviu skinny džinsus ir klasikine striukę bei aviu labiausiai pamėgtus Nike Air batus. Kalbant apie aksesuarus vyrams tai šį sezoną labiausiai pamėgti vėsūs metalai sidabras, plienas ir kt. (pvz.: mano dėvima grandinėlė ir žiedas) ir paskutinis akcentas prie šio mano derinio - laikrodis. Laikrodis (FILIPO LORETTI) visada puoš vyro riešą ir suteiks vyrui stilingą išvaizdą.  

Dear readers,

This time I am presenting this look. Mostly I am truely fond of black color so and again here it is. I am wearing a comfortable street jacket which I found in H&M and as well in the same store I found those pair of skinny jeans. On my feet I am wearing my most beloved NIKE AIR PEGASUS 89'. My eyes caught this cool black neoprene sweater in ASOS. And the accent of this look would be this simple FILIPO LORETTI watch. Hope you like it. 
Stay Tuned!

1 comment: